Workshoplocatie De Theemakers

De theeworkshops van De Theemakers vinden plaats op de Thorbeckegracht 19 in Zwolle. Op dit adres is architectenbureau 19 het atelier gevestigd.  Het architectenbureau is verantwoordelijk voor het ontwerp van tal van bijzondere projecten zoals de transformatie van een geweldige Watertoren en het ontwerp van “de Gouden Bocht van Zwolle”. Kortom een geweldige creatieve plek om bezig te zijn met thee.

wat te doen in zwolle
wat te doen in zwolle

Wat te doen in Zwolle?

Wellicht vraagt u zich af, wat u kunt doen in Zwolle? Nou…de Hanzestad is een bezoekje meer dan waard. Combineer een theeworkshop bij De Theemakers met een bezoek aan de historische binnenstad. Maak een stadswandeling, verken de stad per fietstaxi of vaar door de grachten. Een bezoek aan Museum de Fundatie met wisselende tentoonstellingen is ook zeker de moeite waard! Of breng een bezoek aan de Grote kerk. De Grote Kerk is het kloppend hart van de binnenstad. Genieten van een weids uitzicht over de stad? Beklim dan de Peperbus of loop de Sassenpoort, de stadsmuur binnen. 

Shoppen in Zwolle

In de stad kunt u ook goed shoppen (op afspraak), bijvoorbeeld bij Waanders in de Broeren. Waanders is de mooiste boekhandel van Nederland. De winkel is gevestigd in de Broerenkerk. De winkelstraten liggen rond de Diezerstraat; de Luttekestraat, Melkmarkt en Oude Vismarkt. En vergeet ook niet de Sassenstraat, deze winkelstraat staat in de top 10 van leukste winkelstraten in Nederland.

https://www.detheemakers.nl/wp-content/uploads/2021/03/rsz_1foto_door_perfectlytall_september_2020_zwolle_sassenstraat_naam_perfectlytall_vermelden-600x500.jpg

Adresgegevens

Thorbeckegracht 19 (let op: geen postadres!)
8011 VM Zwolle
info@detheemakers.nl
0616328734