Theeworkshops

Workshops voor voor bedrijven als bedrijfsuitje of voor theeliefhebbers. Veel thee proeven eventueel in combinatie met bonbons. Gezellige, interactieve workshops waarbij u veel over thee leert in een korte tijd van theesommelier Suzanne Heijnis.

Locatie

De theeworkshops vinden online plaats en als alles weer mogelijk is óók offline aan de Thorbeckegracht 19 in Zwolle. 

theeworkshops
thee cursus

Data

Theeworkshops vinden regelmatig plaats. U kunt de webshop in de gaten houden voor de beschikbare data met open inschrijving. Bedrijven en groepen vanaf 10 personen kunnen een gespecificeerde offerte aanvragen. 

Inhoud theeworkshops

Praktische workshops: u gaat zelf veel aan de slag. Zelf maken en zelf ervaren staat centraal. De productie van thee en de verschillende soorten thee komen aan bod. U proeft diverse theeklassen en ontdekt in een notendop de praktijk de perfecte thee te zetten. 

Eenvoudig offerte aanvragen

Wilt u een theeworkshop boeken? Schrijf u eenvoudig en veilig online in. Bent u een bedrijf of groep vanaf 10 personen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Heeft u een brandende theevraag? Aarzel dan niet om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen. Telefonisch via 0616328734 per WhatsApp of stuur een email naar info@detheemakers.nl