Locatie theecursus

De theecursus vindt plaats aan de Thorbeckegracht 19 in Zwolle (desgewenst kan de theecursus ook plaatsvinden op locatie bij uw bedrijf).

Theecursus

Theecursus voor (horeca) professionals en liefhebbers. Veel thee proeven én aandacht voor food- en kaaspairings. Inhoudelijk cursus waarbij u veel over thee leert in een korte tijd van docente theesommelier Suzanne Heijnis.

theecursus
thee cursus

Data theecursus

De eerstvolgende theecursus vindt plaats op zondag 15 mei 2022 van 10:00 tot 17:00.

Inhoud theecursus

Praktische cursus: u gaat zelf veel aan de slag. Zelf maken en zelf ervaren staat centraal. De productie van thee en de verschillende soorten thee komen aan bod. U ervaart diverse theeproeverijen en leert in de praktijk de perfecte thee te zetten. U krijgt een basistraining thee & food/kaaspairing. En gaat aan de slag met materialen: theepotten, zeefjes en glaswerk.

Inclusief

U krijgt in 1 dag een professionele theecursus van een SVH erkend theesommelier. De lunch, alle lesmaterialen, het getuigschrift en alle consumpties gedurende de dag zijn inclusief.

Onderzoek theeconsumptie

Uit onderzoek blijkt dat de theeconsument steeds vaker op zoek gaat naar hoogwaardige theesoorten. De theedrinker is steeds beter geïnformeerd over theeklassen, hun oorsprong en zetwijze. Het doel van De Theemakers is om u meer praktische kennis bij te brengen over thee op een manier die beklijft. U leert inhoudelijk veel over thee, waardoor u uw gasten beter kunt adviseren. En betere thee zet voor uw gasten.

Eenvoudig online inschrijven

Wilt u meedoen met de theecursus en zeker zijn van een plek? Schrijf u eenvoudig en veilig online in. U betaalt via iDEAL of ontvangt van ons voorafgaand aan de theecursus een factuur. De kosten per persoon zijn  €144,63 (ex. BTW) voor bedrijven en € 175,00 (incl. BTW) voor particulieren.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Heeft u een brandende theevraag? Aarzel dan niet om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen. Telefonisch via 0616328734 per WhatsApp of stuur een email naar info@detheemakers.nl