De Theemakers

Al een hele poos dacht ik na over een eigen “theetent”. In 2015 heb ik de opleiding tot theesommelier afgerond en ben ik invulling gaan geven aan dit idee. Uiteindelijk is De Theemakers ontstaan. Een bedrijf dat theeworkshops zowel op vaste locaties door heel Nederland geeft als op locatie bij mensen thuis of bij bedrijven.

Het begin was vanuit huis op een prachtige verbouwde verdieping op zolder. Echter na de geboorte van twee jonge kinderen was deze plek niet meer zo ideaal. Gelukkig was architectenbureau 19 Het Atelier zo attent om hun ruimte open te stellen voor het geven van thee workshops. Een prachtige creatieve locatie waar de workshops sinds 2018 al plaatsvinden. 

Aan het begin van de corona-crisis was het onduidelijk wat er zou gebeuren. Feit was wel dat de theeworkshops helaas niet meer of in zeer beperkte mate op locatie gevolgd konden worden. Stilstand is achteruitgang, dus snel aan de slag om nieuwe dingen te bedenken. Zodoende zijn de online theeproeverijen aan het keuzeassortiment toegevoegd waarvan de thee en bonbonproeverij momenteel echt de meest favoriete proeverij is. 

Naast de theeworkshops kunnen er uiteraard ook theeaccessoires besteld worden! Hiervoor hebben wij de webshop geopend! Alle thee accessoires die tijdens de theeworkshops en proeverijen worden gebruikt, zijn hier te koop.

Ook al is het op afstand, het is nog steeds fantastisch om deelgenoot te zijn van steeds weer geweldige groepen mensen die ik nader kennis mag laten maken met thee.

Hopelijk tot snel!

Suzanne Heijnis | Theesommelier & Founder

thee cursus