Online theeproeverij

Een gezellig uitje met vriendinnen, familie of collega’s vanuit huis! Een theeproeverij van De Theemakers. Ontvang lekkere thee en volg online een theeproeverij onder leiding van een theesommelier!

Via Zoom

Ga lekker achter uw laptop, pc of mobiel zitten installeer Zoom en ontmoet uw vriendinnen, collega’s of familie virtueel! Zoom is een virtuele dienst waarmee u elkaar online kunt ontmoeten. Enkele dagen voor de online theeproeverij krijgt u een uitnodiging per email toegestuurd. Hierin staat precies vermeldt, wat u moet doen. 

https://i0.wp.com/www.detheemakers.nl/wp-content/uploads/2020/06/mockup-graphics-Px0Us3bKBWo-unsplash-scaled.jpg?resize=600%2C500&ssl=1
online theeproeverij

 

 

Bestel uw theepakketje

U bestelt de theeproeverij en ontvangt 6 verschillende theesoorten (5 gram) per post, inclusief theefilters. Wilt u liever iets meer luxe? Bestel dan een theeproeverij deluxe of een theeproeverij & bonbons.

 

 

Eenvoudig online inschrijven

Wilt u meedoen met een online theeproeverij? Boek dan een van de beschikbare data. U betaalt via iDEAL of een overboeking.

 

 

Verzending

Wij versturen alle pakketjes voorafgaand aan de theeproeverij met DHL of PostNL. Het enige dat wij nodig hebben is een naam, adres en emailadres.

 

 

Meer informatie

Wilt u meer weten of heeft u een brandende theevraag? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. 

Offerte aanvragen

Bent u met meer dan 10 personen? Of zoekt een leuke activiteit voor uw bedrijf? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.