High tea Zwolle regelen voor u en uw vriendinnen?

  • Proef witte, groene, oolong, zwarte of post gefermenteerde en/of kruidenthee;
  • De workshops van De Theemakers duren 2,5 uur;
  • High tea in Zwolle: thee maar dan nét even anders…
  • Ontdek verrassende smaakcombinaties tijdens de thee & foodpairing workshop;
  • Alles onder begeleiding van een gediplomeerd theesommelier;
  • De kosten bedragen €35,00 p.p.

Wordt verrast door een culinaire smaakervaring!

Een high tea maar dan nét even anders voor u en uw vriendinnen bij De Theemakers is elke keer weer een groot succes. Onze theesommelier geeft allerlei culinaire theegeheimen prijs. Hier proeft u nieuwe smaken. En leert u vervolgens mooie theeën bereiden en verzamelt u kennis over thee in combinatie met spijs.

De Theemakers wil deelnemers aan de theeworkshop verrassen met thee. Er bestaan namelijk ontelbaar veel verschillende theesoorten. De Theemakers wil deelnemers aan de workshop daarom een andere beleving met thee geven, namelijk een meer culinaire smaakervaring.

Vaste locatie in Zwolle

De Theemakers heeft een vaste locaties in Zwolle. De Theemakers komt vanaf 10 personen ook naar u toe. De theeworkshops voor uw meidendag kan ook op locatie gegeven worden. Bijvoorbeeld bij u of uw vriendinnen thuis (v.a. 10 personen).

Prijs

De prijs voor een theeworkshop is €35,00 per persoon. Dit is inclusief thee, materiaal en wat lekkers tijdens de workshop. De exacte prijs voor een workshop op locatie hangt af van de locatie waar de workshop plaatsvindt.

Direct online inschrijven?

Wilt u een high tea bij De Theemakers boeken? Dan kunt u zich eenvoudig inschrijven voor een van de open inschrijvingen. Inschrijven kan snel en eenvoudig in onze webshop! Betalen doet u direct via iDEAL! Heeft u nog vragen?  U kunt bellen naar 06 – 163 28 734 of een email sturen naar info@detheemakers.nl. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw high tea in Zwolle.

Follow us…

Volg ons via FacebookInstagramTwitter of Linkedin.

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in. U ontvangt binnen 24 uur een reactie.