Wilt u iets leuks doen met alle collega’s? Samen gezellig een activiteit / bedrijfsuitje in Zwolle doen? De Theemakers kan een origineel bedrijfsuitje met thee voor u organiseren!

WELK BEDRIJFSUITJE IN ZWOLLE IS MOGELIJK?

De Theemakers biedt zowel online als offline thee workshops aan. Tijdens de thee workshops leren de deelnemers heel veel nieuwe dingen over thee. Zo maken zij bijvoorbeeld gezellig samen met collega´s een theeblend, thee mocktails van verse thee of gaan zij aan de slag met het professioneel thee proeven in combinatie met spijs. Bekijk hier ons workshopaanbod.  Voor grote groepen hanteren wij andere prijzen dan hier vermeld staan. Neem hiervoor contact met ons op.

PROGRAMMA OP MAAT

Uiteraard is het ook mogelijk om een workshop-op-maat samen te stellen dat precies pas binnen uw programma. Neem hiervoor contact met ons op.

DE THEEMAKERS

De Theemakers is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in thee. De specialisten op het gebied van thee, zijn erkend theesommelier. Het doel van De Theemakers is om deelnemers een ludieke activiteit te bieden. En om met thee verrassend te zijn.

UNIEKE LOCATIE

Door een unieke locatie in het centrum van Zwolle te combineren met een leuke thee activiteit zorgt De Theemakers ervoor dat uw personeel een heerlijke middag/avond beleven. U wordt ontvangen op een prachtige locatie in het centrum van Zwolle. Hier start de activiteit.  Wij werken óók op locatie door heel Nederland en komen dan ook graag naar u toe. Helaas is dit vanwege de corona tijdelijk niet toegestaan. Om deze reden bieden wij ook online workshops en proeverijen aan.

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee om uw bedrijfsuitje in Zwolle tot een succes te maken. Maak gerust een afspraak voor een geheel vrijblijvende kennismaking met ons via 06 163 28 734 of stel uw vragen per email op info@detheemakers.nl of boek direct een bedrijfsuitje op onze boekingspagina.