wat te doen in zwolle

Workshoplocatie Zwolle

Thorbeckegracht 19
8011 VM Zwolle
info@detheemakers.nl
06 163 28 734

1558

Wat te doen in Zwolle?

Wellicht vraagt u zich af, wat te doen in Zwolle? Nou...de Hanzestad Zwolle is een bezoekje meer dan waard. Combineer een theeworkshop bij De Theemakers met een bezoek aan de historische binnenstad van Zwolle. Maak een stadswandeling, verken de stad per fietstaxi of vaar door de grachten.

Een bezoek aan Museum de Fundatie met wisselende tentoonstellingen is ook zeker de moeite waard! Paleis aan de Blijmarkt is de Zwolse locatie van Museum de Fundatie. Of breng een bezoek aan de Grote kerk. De Grote Kerk is het kloppend hart van de Zwolse binnenstad. Genieten van een weids uitzicht over Zwolle? Beklim dan de Peperbus of loop de Sassenpoort, de stadsmuur van Zwolle binnen.

wat te doen in zwolle

Shoppen in Zwolle

In Zwolle kunt u goed shoppen, bijvoorbeeld bij Waanders in de Broeren. Waanders is de mooiste boekhandel van Nederland. De winkel is gevestigd in de Broerenkerk. De winkelstraten liggen rond de Diezerstraat; de Luttekestraat, Melkmarkt en Oude Vismarkt. En vergeet ook niet de Sassenstraat, deze winkelstraat staat in de top 10 van leukste winkelstraten in Nederland.

Omgeving van Zwolle

De omgeving van Zwolle is prachtig.  Loop bijvoorbeeld naar de uiterwaarden van de IJssel, het bosrijke gebied van de Agnietenberg of het Engelse werk.