Alle workshops met open inschrijving staan vermeld op de website. Bent u met 5 personen of meer. En heeft u een specifieke datum/tijdstip in gedachten, kies dan voor de workshops voor groepen? Of neem dan contact met ons op.

Alle prijzen staan op onze website vermeld. Deze prijzen zijn per persoon en inclusief btw.

Ja, op de website staan een aantal open inschrijvingen vermeld. Deze hebben een vaste data en tijdstip. Uiteraard kunt u ook zelf een tijdstip uitkiezen dat u het beste uitkomt. Uiteraard overleggen wij met u als de starttijd niet mogelijk is.

Jazeker, u kunt een optie plaatsen. Wij houden de datum en tijdstip dan voor u vast. Mocht er een andere groep op hetzelfde moment willen boeken, nemen wij altijd contact met u op met de vraag of u de de optie definitief vast wilt leggen.

U kunt eenvoudig en veilig betalen met iDEAL. Wilt u liever een factuur ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Volgt u een speciaal dieet of heeft u allergieën? Geef dit ruimschoots voorafgaand aan de workshop aan, dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Alle locaties bevinden zich op de begaande grond en zijn rolstoelvriendelijk.

Boekt u voor de locatie in Zwolle? Dan kunt u voor het pand aan de gracht parkeren of in parkeergarage Diezerpoort, op 5 minuten wandelen van de locatie. Gaat u naar de locatie in Assen, dan kunt u gratis parkeren in de directe omgeving van de locatie. Volgt u een workshop in Limmen, ook dan kunt u gratis parkeren op het terrein voor de locatie.

Vanaf NS station Zwolle is het +/- 10 minuten lopen naar de locatie in Zwolle. Gaat u naar de locatie in Assen, dan is het vanaf NS station Assen ook +/- 10 minuten lopen.  Vanaf NS station Castricum kunt u gebruik maken van bus 167 en uitstappen bij halte Limmerbuurt. Vanaf hier is het +/- 10 minuten lopen.

De workshopruimte in Zwolle (Thorbeckegracht 19) bevindt zich in het pand van architectenbureau Het Atelier19. De ruimte in Assen bevindt zich in het pand van bloemist Kiki Decoration (Dotterbloemstraat 2). De ruimte in Limmen  (Uitgeesterweg 2) is een prachtige locatie met weids uitzicht nabij de duinen en het strand.

In onze online theewinkel De Theetoko kunt u terecht voor allerlei verrukkelijke theesoorten en theeaccessoires.

Jazeker, vanaf 10 personen werken wij ook op locatie. Eventueel kunnen wij hier ook een locatie bij verzorgen. Bent u met 9, dan komen wij ook echter betaalt u dan wel de prijs voor 10 personen. Neem vooral contact op om uw wensen te bespreken.

Ga naar boven

De waardering van www.detheemakers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 22 reviews.

nl_NLNederlands
nl_NLNederlands